вторник, 6 февруари 2018 г.

Giveaway 01.2018 Какво Може Да Спечелите

 Лак за нокти, спирала, червило


Вече стана традиция за рождения си ден да правя Giveaway. Тъй като тази година имам юбилей реших да подаря не едно, а три неща на един от вас. Пълните условия и как да се включите в играта може да намерите във Facebook. Тук ще ви дам допълнителна информация, снимки и лично мнение за продуктите. И трите продукта са на Catrice. Лакът за нокти и червилото са от лимитираната колекция Holo graphic.

Лак за нокти Spectra Light  04 Magma Infusion


Лакът е в традиционно шишенце с матова, черна капачка. Количеството е 10мл. Четката е обикновена. Нанесен на един слой покритието не е достатъчно плътно, необходими са два слоя. Лакът изсъхва много бързо. Трайността е относително нещо, тъй като зависи от състоянието и на нокътната плочка, поставянето на топ, основа и т.н. Моята нокътна плочка е доста мазна и никакъв лак не се задържа за повече от 2-3 дни. Цветът е уникален! По своята същност той е дуохромен. В него се преплитат лилаво, златисто, розово, синьо, бронз. На приглушена светлина е основно лилаво-син. На по-ярка светлина се открояват златисто, розово, циклама. Отстранява се лесно.


Спирала Glam & Doll Blackest False Lashes


Спиралата е в светлолилава опаковка. Количеството туш е 9,5мл. Четката е силиконова, леко извита. Ресниците са плътно разположени една до друга. Това позволява разресване и отделяне на всяка мигла. Нанася се лесно. Спиралата създава добър обем дори нанесена на един слой. Не се размазва. Не извива миглите и не придава дължина. Харесва ми как подрежда и разделя миглите. Консистенцията и е добра. Нито прекалено течна, нито твърде суха. Почиства се лесно.

Червило Prisma Chrome 060


Червилото е в сива гилза. Затваря се със щракване. Количеството продукт е 3,5гр. Ароматът е типичен, леко сладникав. Консистенцията на червилото е доста мазна. Нанася се лесно. Червилото съдържа множество брокатени частици, които блестят на светлина. Те се преплитат в лилаво, розово, червено върху тъмнорозова основа. Червилото не е плътно, с 2-3 слоя се постига идеално покритие. Издръжливостта му не е голяма. Лесно се отбелязва върху чаши. Остава на устните за около 2-3 часа. Тъй като блясъкът не е върху плътна основа лесно го нанасям върху течни, матови червила. По този начин частиците се запечатват и остават с часове.


Надявам се продуктите, които съм избрала да ви харесват и да се включите в играта.

* Продуктите са закупени със собствени средства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар