сряда, 23 септември 2015 г.

MAC Soft and Gentle Mineralize Skinfinish

 Време е за блясък!


Все повече навлиза модата на strobing-a, което неизбежно води до оглеждане за добри хайлайтъри.
Един от любимите ми е MAC Soft and Gentle.
Скинфинишът се продава в картонена опаковка. Самия продукт е в стабилна пластмасова кутийка. Моят е в стария модел опаковки. Счита се, че новите са по-лесни за отваряне. Аз не съм имала проблеми с моята. Достатъчно лесно се отваря без силно натискане, чупене на нокти и изтърване на продукта. Опаковката е черна, с изчистен дизайн. Върху хайлайтъра има и прозрачно пластмасово капаче, което допълнително защитава продукта.



Текстурата на Soft and Gentle е много приятна и лесна за нанасяне. Само с едно топване на четката на нея остава достатъчно продукт за разнасяне на скулата. При нанасянето му почти няма разпрашаване. Това е голям плюс, тъй като не се губи излишно количество продукт.  Трайността му е изключително добра. Нанесен в 9 сутринта, в 16 часа все още беше непокътнат на скулите ми. 
Другия голям плюс е цветът. На пръв поглед много блестящ и златен, но нанесен на скулите придава сияние, с лек привкус на злато. 
На слънце блясъкът се забелязва много повече, отколкото на сянка. Но, Soft and Gentle не е едър, натрапчив брокат. Напротив, той придава фин блясък, който подчертава деликатно желаните места.  Той е подходящ и за начинаещи, тъй като трудно може да се прекали с него. 

 
На естествена светлина
На слънце























Използвам Soft and Gentle основно за на скулите, но стои чудесно и изпъкналите части на челото, носа, под веждата, брадичката, над горната устна. Всичко е въпрос на предпочитания.
В заключение мога да кажа, че продуктът е изключително високо качество. Би подхождал на повечето тонове кожи, тъй като е доста универсален цвят. Напълно оправдава бранда, под който стои - MAC Cosmetics. 

Време е за блясък!

Няма коментари:

Публикуване на коментар