неделя, 21 февруари 2016 г.

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

 010 Light Infusion


Отскоро Catrice лансира нови продукти. Зарадвах се, че бързо бяха заредени навсякъде. След дълго мазане на всички тестери по ръцете си избрах новия хайлайтър - High Glow Mineral Highlighting Powder цвят 010 Light Infusion.
Продуктът е в пластмасова кръгла кутийка с прозрачен капак. Затваря се стабилно с щракване. Количеството продукт е 8гр.
Текстурата му е пo-прахообразна. Разпрашава се леко. Частиците са достатъчно фини и ситно смлени. Затова трябва да се работи малко по-внимателно с него. За прецизно нанасяне използвам четка предназначена за хайлайтър  Zoeva 105 Luxe Highlight. Всяка достатъчно мека и удобна четка ще свърши работа.


Трайността му е относително добра. Издържа без проблем 4-5 часа, но след това се нуждае от подновяване. В противен случай блясъкът и цялостният му вид започват да се губят.
Цветът е основната причина, поради която си купих този продукт. Имам доста хайлайтъри и всеки следващ трябва да е достатъчно различен и впечатляващ, за да ме грабне да го купя. Този успя да ме спечели с белия си блясък. Лично го определям като бял към шампанско. Продуктът позволява напластяване, което дава възможност за вариации с интензивността на цвета. Страхотно допълнение за светли кожи.


Освен като хайлайтър нанесен на скулите ползвам продукта и като сенки за очи. Нанесен съвсем леко по клепача създава лек блясък. Пробвах продукта и с мокра четка. Така цвета стана още по-наситен и плътен. По този начин го използвам във вътрешната страна на клепачите, за акцент на очите. 

На естествена светлина

На слънце

Продуктът е доста добър и блестя с него вече цяла седмица. Не се колебайте при избора. Бялото си ходи с всичко!

2 коментара: