четвъртък, 29 септември 2016 г.

Арси Козметикс Лосион За Тяло Бяла Роза

С органична розова вода от бяла роза и екстракт от хайвер


Както вече най-вероятно знаете, обичам да ползвам и пробвам българска козметика. Мисля, че имаме достатъчно добри и конкурентни продукти на родни производители. По време на лятната почивка не успях да се сдържа да разгледам магазините пълни с продукти с българска роза. Харесах и купих доста неща. Постепенно ще ви ги покажа и ще споделя впечатленията си за тях.
Първото нещо, което избрах и купих е Лосион за тяло с бяла роза и екстракт от хайвер. Лосионът е в тубичка, с допълнителна картонена опаковка. Удобно и лесно за употреба. Количеството е 200мл.


Според описанието: Бързо проникващ лосион за тяло, който гарантира еластичност и плътност на кожата! Енергийния комплекс Retinol & Q10 прониква бързо в кожата, стимулира естествената й енергия, като подпомага функциите на клетките и възможността на кожата да се запазва гладка и стегната. Екстрактът от хайвер предоставя на човешката кожа максимум от богатото си съдържание на витамини, минерали и протеини, което е действителният източник на голямата му ефективност при елиминирането на белезите на стареенето. Дълготрайна 24-часова хидратация, която запазва естествените защитни механизми на кожата и я прави кадифено мека. Деликатен аромат на Органик розова вода от Бяла роза Ви създава уникална естествена собствена елегантност. Начин на употреба: Нанасяйте сутрин и вечер с леко масажиращо кръгово движение върху кожата на цялото тяло. След употреба кожата се чувства подхранена, хидратирана, освежена и еластична. Без консерванти. Без парабени.


Лосионът е с бял цвят. Ароматът му е много нежен и ненатрапчив. Ухае на бели рози. Мирисът се задържа на кожата за 1-2 часа. Консистенцията му е доста рядка, почти течна. Лесно се разнася. Попива бързо без да оставя мазен филм. Това ми е доста важно и определящо, тъй като слагам лосион сутрин и не обичам да чакам да попие или да оставя кожата лепкава.
Хидратира достатъчно добре. Оставя кожата мека и нежна на допир. Тук е важно да отбележа, че от 5-6 месеца полагам специален режим за поддържане на кожата, който цялостно подобри вида й. Вече не страдам от суха и белеща се кожа, поради което нямам нужда от силно хидратиращ и мазен лосион за тяло.

Лосионът е страхотно попадение. Въпреки че избягвам да пиша за цени ще отбележа, че цената му е достъпна. На различни места го срещнах в порядъка на 4-5лв.

Състав: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin , Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Rose Alba Flower Water, Caviar Extract, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Trideceth-8, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Retinyl Palmitate, Ubiquinone, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol.

Няма коментари:

Публикуване на коментар