четвъртък, 8 декември 2016 г.

Flormar Pure Nude Lipstick

04 Walnut Cake


Всяка жена трябва да има поне едно червило в перфектен за нея нюд цвят. От много време не се бях сещала и носила по-светли тонове червило. След като видях, е Flormar са изкарали колекция червила с естествени бежови тонове веднага реших да я разгледам. Серията се състои от 6 нюанса нюд. Лесно избрах цвят - 04 Walnut Cake. Останалите ми се сториха твърде светли, бледи или жълти за моя тен и нюанс на кожата.
Червилото е в черна пластмасова гилза. Затваря се добре с едно щракване. Количеството е стандартно - 4гр. Според етикета: "За естествено излъчване. Кадифено мека и гладка текстура с дълготрайно действие и интензивен цвят."



Продуктът ма лек аромат, но е едва доловим и не се пренася на устните. Консистенцията на червилото е много мека и кремообразна, лесна за нанасяне. Оставя комфортно усещане на устните без изсушаване. Червилото е плътно и достатъчно покривно. Цветът е добър nude за моята кожа. Без жълтеникави и розови оттенъци. Нежно светло бежово. Имайте предвид, че цветът на устните е различен от кожата на ръцете и е възможно цветът на червилото да изглежда по различен начин на двете места. В моя случай на устните е малко по-светло, отколкото сложено на ръката. Относно издръжливостта - червилото се изтрива неравномерно, което не е особено приятно. Поради кремообразната структура след 2 часа носене червилото постепенно започва да подчертава гънките на устните. След хапване на обяд се поизтри малко във вътрешността на устните. След още два часа имаше само леки остатъци от него.


Ако, въпреки модерните тъмни цветове на червилата търсите нещо светло и бледо, то непременно разгледайте серията на Flormar Pure Nude Lipstick. Този месец е с намаление-10% в Дрогерия Лили.

Няма коментари:

Публикуване на коментар