четвъртък, 11 май 2017 г.

Golden Rose Prime & Prep

База за устни

Сред върволицата от бази - за сенки, за лице, за спирала реших да пробвам и за устни. Всъщност продуктът ме заинтригува още с първата му снимка във Facebook. Е, основно ме загложди въпроса "Има ли смисъл?", "Има ли ефект?". Затова реших при първа възможност да пробвам продукта.
Според описанието: Безцветна и лека база за устни, която хидратира, изглажда и подготвя устните. Обогатена с MaxiLip, който провокира синтеза на колаген и увеличава обема на устните. Съдържа хидратиращи агенти и витамин Е. Подсилва цвета на червилото/гланца за устни, прави го по-дълготрайно и ярко. Използвайте базата преди нанасяне на матово червило - устните ви ще останат меки и хидратирани, а матовият цвят перфектен! (източник: goldenshop.bg)
Продуктът е с картонена кутийка. Базата е в бяла пластмасова гилза с формата на червило. Продуктът се изважда лесно, само с едно завъртане. Затваря се плътно с щракване. Количеството продукт е 3гр.
Базата е с бял цвят. Нанесена на устните остава прозрачна. Ароматът й е силно сладникав - на ванилия. Не се задържа за дълго на устните.
Продуктът се нанася лесно. Буквално се плъзга като масло. Първоначално оставя малко лепкаво усещане при допир на устните една в друга. Но, след като се изчака 2-3 минути то изчезва. Създава лек прозрачен филм. Нанасянето на червило става по-лесно. Това основно се отнася до матовите сухи червила.


За ефектите дадени в описанието на продукта мога да кажа доста. За справка ще поясня, че използвах базата с червила на различни марки, включително и на Golden Rose. За да проверя дали с продуктите от същата марка базата работи по-добре. Ефектите бяха едни и същи. Увеличаване на обема на устните така и не видях. Никакъв. Само с база, с червило върху нея разлика в размера на устните ми нямаше. За подсилването на цвета също не съм съгласна. За целта правих експеримент с нанасяне червило на половината устни с база, на другата половина без - разлика нямаше. За съжаление и промяна в издръжливостта на червилото не видях. Единствено ми хареса комфорта, който създава при носене на матово червило. Няма го изсушаването и събирането на червилото по малките гънчици на устните. След отстраняването на грима устните са меки. Както, може би, вече една част от вас си мислят - това може да се постигне с достатъчно добър балсам за устни. Така е, но бих казала, че базата дава с една идея по-добро нанасяне на червилото и по-продължително усещане за хидратирани устни под матовото червило.

Като цяло, мисля че базата за устни на Golden Rose е приятна глезотийка и допълнително улеснение и комфорт при нанасяне на матово сухо червило. Но, не е задължителна стъпка и must-have продукт.

2 коментара:

  1. Определено по-любопитното тук е именно създаването на обем. Както обаче и други продукти, които съм пробрала в тази насока ефектът е нулев :D Взимала съм и балсами с нещо като ментов екстракт, който кара устните ти да изтъпнат и наистина усещането е все едно са уголемени, ноо за жалост на практика визуален ефект няма..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Балсамите с ментов екстракт ми харесват за лятото в големите жеги. Дават малко свежест. Но, ефект и аз не съм виждала при нито един такъв балсам или гланц.

      Изтриване