сряда, 10 май 2017 г.

L'oreal False Lash Superstar X Fiber Mascara

Спирала и база за мигли 2 в 1

 
Участието ми в DM Beauty Academy 2017г. ми даде възможност да пробвам нашумялата напoследък спирала L'oreal FAlse Lash Superstar X Fiber Mascara.
Спиралата е в симпатична, тумбеста от двете страни опаковка. Опаковката е нестандартен синьо-лилав цвят. Количеството продукт е 13мл.
Според описаниетo: L'oreal False Lash Superstar X Fiber Mascara е специално разработена спирала за дълги и обемни мигли, която ще ви осигури зашеметяващ поглед само в две стъпки. Иновативната и формула съдържаща основа и специални фибри осигурява несравним обем и дължина, създавайки драматичен поглед. Спиралата удължава миглите, благодарение на частта - фибри. Фибрите представляват малки  изкуствени влаканца, които се прикрепят към косъмчетата, издължават ги и ги извиват до безкрай. Спиралата 2 в 1 не слепва миглите и не образува бучки. Тя придава драматизъм на погледа с ефект "изкуствени мигли", който няма да остане незабелязан.

Стъпка 1

Първата стъпка на спиралата е база. Четката й е с къси косъмчета, малко по-тясна в средата. Добре разресва и подрежда миглите. Харесва ми, че базата е черна на цвят. Преди време бях пробвала подобна спирала, но с бяла база. Пълен ужас. Занимавката да покрия бялата база с черната спирала ме побъркваше. Винаги виждах някое издайническо бяло петънце в основата на миглите. С тази спирала нямам този проблем. Придава лек, допълнителен обем. Тази част от спиралата харесвам повече и понякога слагам само нея.

Стъпка 2

Втора стъпка е удължаване на миглите чрез фибри. Четката на тази част от спиралата е малко по-тумбеста, от тази в стъпка едно. Освен това е извита леко, като дъга. Фибрите се виждат на четката, доста са дълги. Те не винаги залепват правилно по дължината на миглите и понякога се получава не особено приятна гледка. Затова с тази част от спиралата е необходимо по-прецизно нанасяне. За по-добър ефект трябва да се нанася още преди да е засъхнала базата. Удължават малко миглите.
И двете части на спиралата бяха с достатъчно добра консистенция - нито прекалено течни, нито твърде сухи. Не беше необходимо да чакам, докато продуктът се разработи и разкрие целия си потенциал. Но, и при двете части не видях извиване на миглите.
Спиралата не се размазва и не дразни очите. Отстранява лесно с измивен гел или мицеларна вода.


Ако търсите лек цвят и подреждане на миглите тази спирала не е за вас. Тя придава по-драматичен ефект и подчертаване на миглите.

*Ревюто е формирано изцяло на база лични впечатления от продукта.
*Продуктът е предоставен за тест от ДМ България.

2 коментара:

  1. Въпреки че много се заглеждам по спирали с 2 стъпки, не смятам за особена необходимост да се изполва точно такава. Малко излишно време за нанасяне на 2 продукта, когато има и достатъчно добри само в ч стъпка! :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тази дава възможност за избор - само обем, само удължаване или и двете. Въпрос на предпочитание в момента на използване :)

      Изтриване