петък, 5 май 2017 г.

Maybelline Lasting Drama 24H Gel Eyeliner

Black Chrome 07

При поредното ми желание да използвам гел очна линия се спрях на Maybelline Lasting Drama. Примами ме атрактивният начин, по който изглеждаше кутийката й и наличието на четка в нея.
Maybelline Lasting Drama е в картонена кутийка. Очната линия е в малко симпатично, стъклено бурканче с винтова, метална капачка. Продуктът върви в комплект с двойна четка. От едната страна е с косъмчета а от другата е дунапрен. Страната с косъмчета е плоска и много удобна за създаване на прецизни линии. Дунапреновата част е обозначена за по-драматичен ефект или опушен такъв, но лично на мен не ми е комфортна и практична.




Естествено, от толкова разглеждане на наличните очни линии в магазина въобще не обърнах внимание на цвета. Прочетох Black и до там. Всъщност цвета е Black Chrome 07 - черен, но с множество блестящи сиви частички. Това прави очната линия блестяща, а не изцяло матова. Първоначално се разочаровах, но нанесена на очите не е натрапчивa и ефекта ми хареса.


Работи се относително лесно с този продукт. Въпрос на свикване. Освен това, очната линия засъхва за секунди. Трайността й е поразителна. Носена часове наред - не се размаза, нито измени. Единствено не съм сигурна за колко време ще изсъхне в бурканчето и няма да е толкова гелообразна. Имам я от около 3 месеца и все още не се е  изменила. Дано за дълго да бъде така.

А вие какви очни линии използвате?

2 коментара:

  1. Има ли изцяло черен цвят? Аз харесвам точно ефекта на наситено черна очна линия, която стои отчетливо върху клепача..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доколкото знам цвят 01 е наситено черно, но не съм сигурна дали го има в магазините в България. По-скоро по интернет може да се намери.

      Изтриване