четвъртък, 29 юни 2017 г.

Head & Shoulders Shampoo Lisse & Soyeux Limited Design Edition

 За гладка и копринена коса без пърхот

По принцип харесвам шампоаните на Head & Shoulders. Да не кажа, че са ми едни от любимите. Винаги след лоши експерименти с продукти за коса са ме спасявали именно те и са нормализирали баланса на скалпа и косъма. Особено този с мента. При поредното търсене на шампоан и желание за нещо ново бях привлечена от новата лимитирана опаковка и розовите линийки по нея. Реших да изпробвам Head & Shoulders Shampoo Lisse & Soyeux Limited Design Edition.
Според описанието: Формулата HydraZinc действа върху причината за пърхот от първото използване, елиминира видим пърхот и остатъци и помага за успокояване на чувството на сухота, сърбеж и стягане на кожата на главата, оставяйки приятен аромат. Шампоанът е предназначен за честа употреба.
Опаковката е стандартна за този шампоан - пластмасово, бяло шише със синя капачка. Количеството продукт - 300мл. Ароматът е типичен за продуктите на Head & Shoulders. Шампоанът е бял на цвят. Консистенцията му е средно гъста - отново колкото типичните за марката. Пени се лесно и лесно се отмива. Важно е да отбележа, че на този етап нямам пърхот или друг проблем със скалпа. При закупуването му реших да заложа на проверена марка. Като действие през първия ден косата ми бе добре почистена, с достатъчно обем - без забележки. На втория ден, обаче, започна ужасен сърбеж на скалпа. Няма такъв кошмар. Първоначално дори не го свързах с шампоана. Или по-скоро считах, че той трябва да е достатъчно добър, като другите шампоани на марката. Използвах го няколко пъти поред, за да съм сигурна. След като смених шампоана скалпа ми се успокои и нямам проблеми. 

За мен това е много лош продукт.  За щастие не ми предизвика пърхот или нещо по-сериозно, но опитът ми с този шампоан се оказа пълна катастрофа. Категорично не препоръчвам тази серия, а придържане към класическите продукти на марката.

Състав: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide MEA, Zinc Carbonate, Glycol Distearate, Dimethicone, Zinc Pyrithione, SodiumXylenesulfonate, Cetyl Alcohol, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Hydrochloric Acid, Glycerin, Magnesium Sulfate, Sodium Benzoate, Magnesium Carbonate Hydroxide, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Magnesium Nitrate, Sodium Hydroxide, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Paraffinum Liquidum, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

Няма коментари:

Публикуване на коментар