петък, 27 октомври 2017 г.

Golden Rose Silky Touch Mono Eyeshadows

126, 204, 212


През период, в който работих за Golden Rose имах възможността да тествам всички техни продукти. Сред голямото разнообразие на сенки впечатление ми направиха три цвята единички - 126, 204 и 212. Те са от две различни серии. Сенките от серията, чиято номерация започва със 100 са блестящи, а на тази с 200 са матови.
Според описанието: Обогатени с копринен протеин за кадифено мека текстура и лесно нанасяне.
Опаковките на сенките наподобява тази на единичните сенки на MAC. Пластмасови, черни, с прозрачна част на капачето, през която се вижда цвета на сянката. Върху капачето им надпис, който при по-старите партиди е златист (доста бързо се изтрива), а при новите е черен. Количеството продукт е 2,5гр. Аромат не усетих.



Тъй като сенките са от различни серии ще ви разкажа за всеки цвят:
126 - Блестящ тоуп. В него се преплитат кафяво и сиво. Сянката почти не се разпрашава, нанася се с лекота на клепача. Стои интересно както самостоятелно, така и в съчетание с други цветове. Лесно се прелива.
204 - Матов, прасковен цвят. Тази сянка се разпрашава повече, но е страхотно допълнение към грима. Нанесена самостоятелно на целия клепач подчертава очите, а при съчетание на цветове може да се използва за преливащ цвят. Това са единствените сенки, които съм купувала два пъти. Първите успях да изтърва и да се натрошат на хиляди парченца по пода. Любимата ми единична сянка на Golden Rose.
212 - Матов, лилаво-кафяв цвят. Тази сянка се разпрашава лесно, но и по-трудно вадя цвят от нея. Необходимо е допълнително напластяване на клепача.


Като издръжливост не са най-доброто на пазара. Нанесени в 10 часа върху база след 3-4 часа са се събрали по гънките на клепача и почти са изчезнали.

Сенките са подходящи за кратко излизане или като подпомагащи елементи в по-тежки гримове. Не бих заложила на тях за важно събитие или при необходимост от дълго издръжлив грим.



Няма коментари:

Публикуване на коментар