сряда, 23 декември 2015 г.

The Balm Mary-Lou Manizer

Съкровище в кутийка


За този хайлайтър е изписано много. Интернет е пълен със снимки, клипчета, ревюта.  И как иначе? Той е уникален!
Mary-Lou Manzer е в картонена кутийка с прекрасна винтидж дама на нея. Същата картинка е и върху опаковката на хайлайтъра. Самата опаковка е сива, на капачето има огледало. Отварянето и затварянето е лесно, с едно щракване. Продуктът е 8.5гр.
Текстурата на  Mary-Lou Manzer е много приятна. Едно съвсем леко докосване е достатъчно, за да се вземе необходимото количество продукт. При нанасянето му няма никакво разпрашаване. Всяка частичка взета с четка полепва лесно на кожата. Това е чудесно, тъй като, освен, че няма разхищаване на продукт, няма и поръсване на дрехите или други нежелани места с блясък. За него аз използвам четка на Zoeva 105 Luxe Highlight. Тя е предназначена за такъв тип продукти, но всяка достатъчно мека и пухкава четка ще свърши добра работа.



Трайността му също е на високо ниво. Сложен на скулите в 10 часа сутринта върху фон дьо тен в 18 часа още имах от него, макар не съвсем в първоначалния му вид.
Цветът е може би нещото, заради което този хайлайтър е толкова харесван. В кутийката изглежда златен. Докоснат с пръст също. Нанесен на кожата се адаптира идеално. Нито е прекалено златист, нито прекалено бял или пък розов. Той е перфектното съчетание между всички тях, за да създаде сияние, подходящо за всяка кожа. На слънце се виждат хилядите му блестящи частички. Но, те са много финни и деликатни.

На естествена светлина

На слънце

Поставям го основно на скулите и под веждата. Стои уникално на снимки. Кожата излиза точно като полирана.

На естествена светлина

На слънце

Mary-Lou Manizer наистина е прекрасен хайлайтър. Няма човек, на когото не стои добре. С право всички са възхитени от него (включително и аз).

2 коментара:

  1. Днес бях с него и си мернах отражението в огледалото в един салон. Помислих си "Боже, изглеждам страхотно днес!" И след малко "Ааа, хайлайтъра- от това е!" 😂😂😂

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Прекрасно озарява лицето. Наистина е много добър продукт :)

      Изтриване