сряда, 13 април 2016 г.

Avon Big & Multiplied Mascara

 Поредно разочарование


В началото на месец март се сдобих със спиралата на Avon Big & Multiplied. Поради новата четка и обещанието за повече обем бях обнадеждена, че тази серия спирали на марката тръгва към по-добри продукти. 
Опаковката е стандартна за серията, леко тумбеста. Цветът на опаковката е сребрист. Количеството продукт - 12мл.
Според Avon: "Спирала за обем. Моментално разделя миглите и им придава обем. Осигурява вълнисти мигли (какво ли означава това?!?). Създава интензивен и наситен черен цвят на миглите. Четка с две зони, които разресват миглите и им придават обем. Начин на употреба: Нежно завърти четката напред-назад в шишенцето, за да вземеш желаното количество спирала. Нанеси спиралата в най-горната част на миглите, след което постави четката в основата им и разнеси по цялата дължина." (източник: avon.bg)
Спиралата се предлага в два цвята на туша - черен и кафяв. Моята е черна. Цветът е добър - достатъчно наситено черен.
Първоначалното ми впечатление беше насочено основно към четката. Стори ми се по-странна, ресниците й са доста къси. Но реших да й дам шанс.
Първите пъти спиралата беше по-водниста, обем - никакъв. Миглите ставаха добре подредени и отделени една от друга. Този резултат се задържа за известно време.
След 2-3 седмици тушът се посгъсти. При изваждане на четката по нея имаше доста голямо количество туш. Преди всяко нанасяне трябваше да обирам излишното количество в гърлото на спиралата. В противен случай тушът залепваше на цели бучки по миглите ми, слепваше ги и те изглеждаха повече от комично.  За да не се окаже, че грешката е в мен, пробвах и различни начини на нанасяне, включително и посочения в описанието. Пробвах да нанасям по два пласта. Не и не. Допълнителен обем така и не получих. 
На този етап спиралата Avon Big & Multiplied продължава да не ми харесва, поради гореспоменатите причини.
Що се отнася до почистването, спиралата се отстранява лесно, не цапа допълнително и не се рони под очите при по-продължително носене. Но, това не са достатъчно големи плюсове, за да закупя продукта отново. 
Мислех да публикувам снимки на миглите си с и без спирала, но разлика има само в цвета на миглите.


За мен Avon Big & Multiplied се оказа поредното разочарование от серията. Спиралата не прави нищо, от това което обещава, освен придаването на черен цвят на миглите, което го прави почти всяка спирала. Възлагах големи надежди на нея основно заради коренно различната четка, в сравнение с останалите спирали от серията. (за Avon Big & False Lash Volume може да прочетете тук). Не си заслужава.

*Впечатленията ми са формирани за период от 5 седмици почти всекидневно ползване на продукта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар