петък, 21 октомври 2016 г.

Balea Body Mousse


Преди известно време бях избрана в акцията DM Scout на ДМ България. С няколко думи програмата се състои в регистрация за участие и избор на лотариен принцип на 50 потребители, които да тестват даден продукт и да попълнят анкета за него (повече за програмата и как да участвате може да намерите тук).
Продуктът, за който бях избрана е Мус за тяло - овлажняваща грижа за тяло с масло от жожоба и гроздови семки. Количеството продукт е 250мл. Опаковката е пластмасова с винтова капачка. Доста удобна за хващане и стабилна кутийка, с приятен млечно зелен светъл цвят. 



Мусът е с лека, приятно мека текстура - нито прекалено мазен и гъст, нито твърде течен. Цветът му е бял, но е ярко, по-скоро към слонова кост. Попива бързо, без да оставя неприятно лепкаво усещане върху кожата. Ароматът му е приятен, но доста силен. След първоначално нанасяне на кожата се усеща в цялата стая. Но, не се задържа за дълго. След 3 часа почти не се усеща. Овлажнява добре, но не бих казала, че хидратира в дълбочина. Според мен не е подходящ за много суха кожа, тъй като няма да успее да осигури необходимата хидратация. 


Мусът за тяло е добър продукт за любителите на силни аромати. Бързото му абсорбиране от кожата го прави чудесен за ползване през студените месеци, когато бързаме да облечем топлите дрехи. 

Състав: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Vitis Vinifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Parfum, Sodium Polyacrylate Starch, Sodium Cetearyl Sulfate, Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Hidroxide, Citronellol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.

Няма коментари:

Публикуване на коментар