четвъртък, 27 юли 2017 г.

Dermacol Make-Up Base

Satin

Този месец реших да заложа на нещо различно от Parfimo.bg. Както може би, вече знаете, ако търсите конкретен парфюм или козметика, може да ги намерите именно в сайта. Често има изгодни промоции и намаления.
Реших да пробвам Dermacol Make-Up Base, цвят Satin.
Продуктът е в пластмасова опаковка. Външността й не ми изглежда луксозна и приятна за окото. По-скоро евтина и дори детска. Количеството продукт е 15мл. Продуктът се предлага и в други разфасовки - по-малака и по-голяма. Базата се изважда с помпичка. Прозрачна е и малко лепкава на допир. Ароматът й е доста силен и парфюмен. Това не ми допада, но се усеща за кратък период от време.



Само една помпичка ми е напълно достатъчна за цялото лице. То става изключително меко на допир. Нанасянето на фон дьо тен върху базата е много лесно, тъй като тя създава изглаждащ филм върху кожата. По него фон дьо тена се плъзга с лекота. Не променя издръжливостта му, напротив, предотвратява събирането му във фините линии на лицето. Това е прекрасно! Въпреки множеството мимики, които правя фон дьо тенът остава непокътнат. Изпробвах базата под два различни фон дьо тена и резултатът бе идентичен. Друг голям плюс на продукта е, че не утежнява допълнително грима. Веднъж нанесена, базата не се усеща тежка или задушаваща порите. 

Харесва ми базата, като допълнение на грима, въпреки че не я употребявам всеки ден. В дните, когато ми е належащо гримът да остане непроменен тя е първа стъпка, след крема за лице.

*Ревюто е формирано изцяло на база лични впечатления от продукта.
*Продуктът е предоставен за тест от Parfimo.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар