вторник, 28 ноември 2017 г.

Makeup Revolution Rose Lights

Три цвята блясък в едно

 

Наближават празници, които са свързани, както с много доброта, уют и топлота, така и с блясък и красота. Затова, този месец показания продукт от един от най-големите магазини за козметика онлайн - Parfimo.bg e не само един, а цяла палитра с хайлайтъри - Makeup Revoution Rose Lights
Опаковката е картонена блестяща кутия. В нея е сложена изчистена, пластмасова палитра. Капакът й е също толкова блестящо-бронзов, като картонената опаковка. Както всички останали палитри, които имам на марката, и тази се затваря плътно с щракване. От вътрешната страна на горния капак има огледало. Количеството продукт е 11,5гр. Ароматът е стандартно химичен.



Палитрата се състои от 3 хайлайтъра. Харесвам принта им. Прилича на намачкан, лъскав сатен. Доста време ги гледах без да ги докосна, за да не разваля тази красота. Разпрашават се лесно, но с подходяща четка се нанасят без проблем на лицето. Частичките в тях са малко по-едри и трябва да се внимава. Въпреки,че частиците са по-едри създават дискретен блясък и сияйност.
Разбира се, ще ви разкажа за всеки един цвят, като съм ги номерирала.
1 - Бананов цвят - Всъщност това е цвета, който ме разочарова в палитрата. Няма блестящи частички, няма фино озаряване. Той е просто бананов, матов цвят. 
2 - Златисто-бежов - Любим от трите. Придава деликатен блясък на скулите, без да е натрапчив. 
3 - Златисто - розов - Този цвят е също толкова деликатен като втория, но е по-студен. Заради розовите оттенъци го нося по-рядко.


Издръжливостта им е добра. Нанесени сутринта в 10 часа до обяд не бяха мръднали от лицето ми, но към 17ч. вече наситеността им бе доста по малко. 

Лично аз харесвам повече Makeup Revolution London I Love Makeup I Heart Chocolate Bronze And Gold. Въпреки, че хайлайтърът е само един е със добро качество и много фина текстура. А вие пробвали ли сте хайлайтъри на Makeup Revolution?

*Ревюто е формирано изцяло на база лични впечатления от продукта.
*Продуктът е предоставен за тест от Parfimo.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар