четвъртък, 28 декември 2017 г.

NYX City Set Lip, Eye & Face Collection

New York


Още от пръв поглед бях привлечена от City Set колекцията на NYX. Веднага харесах New York. 
Опаковката на продукта е от картон, във формата на книжка. При отваряне от лявата страна има огледало. От дясната страна са разположени 1бр. течно матово червило, 4бр. сенки за очи, 1бр. хайлайтър и 1бр. руж. 
Разбира се, ще ви разкажа поотделно за всеки един от тях.  



Сенките са 4бр., но за жалост не открих колко е грамажът им. Имат съвсем лек аромат, който се усеща много слабо със плътно наврян нос в тях. 
1 - Светло, бежов телесен цвят. Матов. Много ми е харесва, тъй като е доста универсален, лесно приложим и добър помощен цвят. 
2 - Невероятно красив цвят. Състои се от множество блестящи лилави и златни частички на сиво-кафява основа. Самостоятелно не е толкова плътен, но върху други сенки създава прекрасен акцент. За жалост не успях да хвана красотата му на нито една снимка.
3 - Матово, кафяв цвят. Идеален както за ежедневен грим, така и за сгъвката на окото и преливки. 
4 - Блестящо, тъмно кафяво. При него блестящите частички също са златни. 
Нанесени върху основа, сенките остават непокътнати 6-7 часа. След това започват леко да се събират по гънките на клепачите.  


5 - Хайлайтърът е златен на цвят. Много блестящ и красив. 
6 - Ружът е матов, прасковен цвят. Чудесно се допълва с хайлайтъра. Понякога го нося самостоятелно.
Издръжливостта на хайлайтъра и ружа е добра. Нанесени в 10ч., към 17ч. са леко избледнели, но на все пак на мястото си.


Червилото е матово, с тъмно лилав цвят. Количеството е 8мл. Ароматът му е приятен, сладникав. Нанася се с пухкав апликатор. Когато го отворих ми се стори доста сухо и гъсто, но се разнася лесно върху устните. Плътно и равномерно покритие се постига с два пласта. Въпреки, че червилото е матово не изсушава устните. При носенето му се усеща пълен комфорт. Червилото остава непокътнато на устните часове наред.

Сетът е страхотен. На едно място има всичко необходимо (без фон дьо тен) за създаване на ежедневна и вечерна визия. Удобна кутийка за пренасяне при пътувания и за подарък.

Няма коментари:

Публикуване на коментар