вторник, 16 януари 2018 г.

Glory Ексфолираща Крем-Маска

С ориз и минерални соли


Ще ви покажа продукт, който е на българската марка Glory. Марката е позната основно на козметици, тъй като се води за професионална употреба. Използвам често този продукт и ми е много любим - ексфолираща крем-маска с ориз и минерални соли.
Според описанието: Фините абразивни частици нежно и ефективно отстраняват мъртвите епителни слоеве. Маската стимулира биосинтеза на колаген и еластин като ускорява обновителните процеси на тъканите. Има лек избелващ ефект, дължащ се на съдържанието на екстракт от магданоз.  
Начин на употреба: Желаното количество от маската се нанася върху кожата и се обтрива с върховете на пръстите с кръгови движения и лек натиск. Масажът продължава докато останат само ексфолиращите частици, които с отстраняват с хладка вода.
Опаковката, с която разполагам е малка, бяла тубичка с винтова капачка. Количеството продукт е 50мл.



Продуктът е бял на цвят. Ароматът е нежен и ненатрапчив. Консистенцията на продукта е мека, с много фини частички, който правят нежно ексфолиране на лицето. Необходимо е малко количество продукт за цялото лице - колкото големината на лешник. При мен продуктът се усвоява много бързо от кожата и остават белите ексфолиращи частици. Ако усещам, че кожата ми има нужда от още обработка прибавям малко вода и продължавам процедурата още минута.

Резултатът от употребата на маската е нежна, чиста и дишаща кожа. Продуктът не дразни кожата и не я пресушава. Не видях избелващ ефект, но и предпочитам да няма такъв.

Състав: Aqua, Polyvinyl Chloride, Sorbitol, Vegetable Oil, Glyceryl Stearate SE, Sodium Stearate, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Stearic Acid, Polyethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Parfum, Petroselinum Crispum (Extract), Oryza Satyva (Extract), Diazolidinil Urea.

Няма коментари:

Публикуване на коментар