вторник, 30 януари 2018 г.

Frais Monde Hydro Bio Reserve Gel Cleanser High Moisture

За нормална и суха кожа


Когато Parfimo.bg отново стартираха програмата за тестване на продукти през 2018г., сред богата гама от козметика онлайн аз избрах Frais Monde Hydro Bio Reserve Gel Cleanser High Moisture. Продуктът ме привлече с обещанието за 100% натурална козметика, без парабени, без петролни деривати, без никел. Гелът е на базата на вода с хиалуронова киселина, органичен ечемик и суров, био екстракт от черен бъз.
Продуктът е в картонена кутийка. В нея има и книжка с описание на останалите продукти на марката. Гелът е в зелено, непрозрачно шише. Отваря се със завъртане на капачката до леко щракване. Отворът на капачката е малък, но през него излиза достатъчно продукт. Количеството е 200мл. Ароматът е приятен и ненатрапчив - след употреба на продукта не остава върху кожата. Гелът няма цвят.

Консистенцията на продукта е точно гел. Нито прекалено рядък, нито прекалено гъст. За цялото лице използвам няколко капки. При контакт с вода образува лека пяна. Отмива се лесно. Тъй като изпробвах гела за премахване на грим, с което се справи отлично, мога да потвърдя, че не дразни очите. Разтваря спирала, сенки, фон дьо тен. След това минавам лицето с мицеларна вода и тампонът се замърсява единствено при почистване в основата на миглите.
Резултатът след употребата на продукта е меко и сияйно лице. Усещане за чиста, дишаща и подхранена кожа.

Продуктът е идеален избор за ежедневно почистване на лицето без пресушаване и опъване. Според мен е добър и за чувствителни кожи.

* Ревюто е формирано изцяло на база лични впечатления от продукта. 
* Мнението е на база използване на продукта в продължение на повече от 14дни.
* Продуктът е предоставен за тест от Parfimo.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар