четвъртък, 1 февруари 2018 г.

Avon Mark Epic Lip

Wink of pink, Rosy outlook


Avon отново лансира нова колекция червила. С обещание за по-голяма издръжливост и наситен цвят веднага привлякоха вниманието ми. Линията се състои от 17 цвята. Тъй като напоследък акцентирам на очите, а устните оставям по-бледи се насочих към по-светлите цветове.
Според описанието: Най-интензивният цвят: 2 пъти повече цвят в сравнение с традиционното червило Avon. Невероятна дълготрайност, благодарение на вградена основа цветът остава с часове. Перфектна гладкост: дарява устните с гладкост, мекота и хидратация. (източник: avon.bg)
Червилата пристигат в картонени кутийки. Гилзите са пластмасови, черно и бяло на цвят. Количеството продукт е 3,6гр. Ароматът е лек и не се усеща на устните. Консистенцията им е кремообразна.



Първо поръчах тестер на Rose Outlook. Кафеникав нюанс с лек блясък. Нанася се лесно, има добро покритие. Оставя устните меки. Тъй като имам почти същия цвят реших в пълен размер да поръчам Wink of pink. Това беше голяма грешка. Този цвят изглежда чудесно в гилзата. Нежен, розов нюд. Нанесен на кожата също. Но, на устните е пълно разочарование. Не се разнася равномерно, не създава пълно покритие. Подчертава всяка неравност на устните, набива се във всяка гънка. На устните е прекалено блед цвят с блясък. Би подхождал само на много светли дами, с много бледи устни.


Издръжливостта на червилата не е много голяма. Около 3-4 часа, само с пиене на вода.

Като цяло не съм впечатлена от тази серия. Има богата гама от цветове, но явно не всеки един от тях си заслужава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар