сряда, 21 февруари 2018 г.

Maybelline SuperStay Matte Ink

10 Dreamer и 15 Lover


Дълго време подминавах тези червила, поради прочетени отрицателни коментари в интернет. Но, всеки път минавайки покрай щанда на Maybelline, се заглеждах в цветовете. Няколко пъти пробвах на ръка, трих, колебаех се. Поредния път, когато бях привлечена от цветовете реших да пробвам един, дори да остана разочарована ще съм задоволила любопитството си. В последствие толкова се влюбих в червилото, че буквално няколко дни след това купих още един цвят.
Опаковката им е пластмасова, непрозрачна. Апликаторът е с формата на капка с малка дупчица в средата. Много е удобен и прецизен при очертаване на устните. Количеството продукт е 5мл. Ароматът на сладникав, но не е неприятен и натрапчив.
Консистенцията е кремообразна, не е нито прекалено течна, нито прекалено гъста. Покривността е средна, до пълна. Но, аз винаги нанасям два слоя за постигане на идеален цвят.
Цветовете, които имам са:
- 10 Dreamer - Светлорозов цвят. Прекрасен за светли кожи.
- 15 Lover  - Много тъмнорозов, към лилав цвят. Доста интересен и различен.




Нанесени на устните червилата остават доста лепкави за продължителен период от време. Но, учудващото е, че въпреки това, не оставят отпечатъци по чаши, прибори, кожа. Необходимо е малко време, за да засъхнат и да станат идеално матови. А след това просто нямат махане! Не се шегувам. Издръжливостта им е невероятна. Нанесени в 10ч. сутринта, в 19ч вечерта са съвсем леко изтрити във вътрешността на устните. През този дълъг период от 11 часа съм пила вода, кафе, обядвала съм. Понякога преди да са напълно изсъхнали върху тях поставям червило с брокат. Брокатът залепва и се превръща в ефектно, блестящо червило, което е и доста издръжливо. Отстранявам червилата с продукт на основата на масла. Другият голям плюс е, че червилата изсушават устните съвсем леко.

Още след първото носене червилата се превърнаха в мои любимци. Ако нямах огромна колекция от червила и желанието да пробвам нови, определено щях да купя още цветове от Maybelline SuperStay Matte Ink.

Няма коментари:

Публикуване на коментар