четвъртък, 20 септември 2018 г.

Deliplus Color Iluminador Strobing 02

Блясък от Испания


През ваканцията ми тази година в Испания, нямаше как да пропусна да се сдобия поне с един козметичен продукт, който не се предлага в България. Щом пробвах тестера на хайлайтъра на Deliplus Color, веднага поисках да го имам.
Продуктът е с пластмасова, синя, кръгла кутия. От вътрешната страна на капака има огледало. Количеството продукт е 8гр. На мен ми мирише на картон, но за радост, ароматът е много слаб. Текстурата на продукта кремообразна. Нанасям го с пръсти, с потупващи движения. Така най-лесно мога да поставя продукта без да размажа фон дьо тена и пудрата под него. Слагам хайлайтъра и под веждата и в кладенчето на окото. За тези места използвам четка с твърд косъм. 
Цветът е прекрасен! Всъщност, хайлайтърът се предлага в два цвята. Другият беше по-тъмен и златист. Този, който аз избрах - 02, е по-светъл и бял. На слънце е по-блестящ и отразяващ. Хилядите му малки частички са много фини и малки и правят лицето полирано,създават ефект тип стъкло.




Издръжливостта на продукта е значително по-добра, сравнение с други кремообразни хайлайтъри, които имам. Нанесен в 9ч. сутринта в 14ч. беше все още непокътнат. През останалата част от деня интензивността на цвета постепенно се намали.

Като цяло продуктът е чудесен, но изисква малко повече прецизност и внимание при нанасянето му, в сравнение с прахообразен продукти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар