петък, 7 септември 2018 г.

Avon True Colour Eyeshadow

Burnished Amber


Преди доста време ви разказах за една четворка сенки на Avon - Rose Awakening. Не бях очарована от нея, но в последния каталог се изкуших да купя и една палитра от новите им есенни предложения.
Сенките пристигнаха в черна пластмасова кутия. Опаковката им е традиционна за тази серия сенки - изчистена, черна. От вътрешната страна на капака има огледало. Към сенките е поставен малък апликатор, който използвах само няколко пъти, тъй като не ми е удобен. Количеството на продукта е едва 5гр. Ароматът е много слаб и химичен. 
Цветовете в палитрата са номерирани, което ми позволява по-лесно да опиша всеки един от тях:



1 - Перлено шампанско с блестящи лилаво-сини частички. Този цвят е доста слабо пигментиран. Използвам го само за допълнителен блясък.
2 - Студен, лилав цвят. Перлен, добре пигментиран.
3 - Златисто-оранжев цвят. Сатенен финиш. С добра покривност и наситеност.
4 - Тъмно лилаво-кафяв цвят. Любимия ми от палитрата. Матов. С много добра пигментация и покривност.
Сенките не се разпрашават много. За моя изненада се преливат лесно. С тях се получават интересни есенни визии. Издръжливостта им е добра. Нанесени в 9ч сутринта, в 18ч са се събрали леко в гънките на клепача, а интензивността на цветовете е намаляла малко. Преди нанасянето на сенки винаги поставям основа.

Четворката сенки Avon True Colour Eyeshadow Burnished Amber се оказа доста качествена. Цветовете са интересни, а в каталозите на марката продуктът често може да се намери на приемлива цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар