четвъртък, 4 октомври 2018 г.

Faberlic Многоцветна Пудра За Лице

Модни правила

Преди известно време имах възможността да избера продукт от марката Faaberlic за проба и тест. Доста се колебаех на какво да се спра, тъй като не бях пробвала нищо на марката. Но, както може би вече знаете, обичам когато продуктите са направени красиво. Луксозен вид и цветя - избрах многоцветна пудра за лице Модни правила.
Според описанието: Коригира несъвършенствата. Изравнява тена на лицето. Скрива следите от умора. Подходяща е за дневен и вечерен грим. Създава ефект на кадифена кожа. Кафявото визуално премахва двойната брадичка, прави линията на носа по-тънка. Бялото прави челото по-високо, повдига веждите и коригира разреза на очите. Розовото коригира скулите. Бежовите оттенъци придават на лицето здравословен вид.
Продуктът пристигна в картонена, златиста кутийка. Опаковката му е отново златиста, с огледало от вътрешната страна на капака. Затваря се плътно и здраво. Количеството продукт е 11гр. Ароматът на пудрата е химичен, но не е силен и трудно се усеща.
На външен вид пудрата е много красива. Пресована е във формата на цветя в различни цветове. Разбира се, пробвах ги заедно и поотделно.




1 - Светлобежов цвят. Матов. Доста близък до цвета на моята кожа.
2 - Матов, бял цвят. Сравнително добре пигментиран.
3 - Отново бежов цвят. Малко по-тъмен от номер 1. Матов.
4 - Розово-прасковен цвят. Матов и много добре пигментиран.
5 - Светлобежов цвят с дискретен блясък.
Според мен, смесени цветовете не са подходящи за нанасяне на цялото лице, тъй като ровозо-прасковения цвят е силно пигментиран. Но, всички заедно създават страхотен воал на скулите. Лицето изглежда свежо и нежно. Използването на цветовете поотделно е малко трудно, тъй като е нужно да се внимава при взимането на всеки един с четка. Бежовите нюанси са твърде светли за създаване на контур на лицето, а бялото няма блясък, който да създаде сияен ефект. Изпробвах пудрата и като сенки. С лекота може да се създаде лек, ежедневен грим и по-силен, с розов акцент.
Въпреки, че пудрата се разпрашава при употреба бях изненадана от трайността й. На очите цветовете не помръднаха повече от 10 часа. Нанесена на скулите пудрата остана непроменена близо 6-7 часа. 

Дизайнът на продукта прави впечатление. Харесвам ми като руж и определено ще го ползвам с удоволствие.

*Ревюто е формирано изцяло на база лични впечатления от продукта.
*Продуктът е предоставен за тест от Faberlic Илияна Кирязова

Няма коментари:

Публикуване на коментар