четвъртък, 24 януари 2019 г.

Balea Med Ultra Sensitive Waschgel

Нежно почистване

 
Доста дълго се задържах на етап маслено почистване на лицето. Но, след един известен период, реших да разнообразя и да се върна към геловете за лице. В морето от продукти се спрях на Balea Med Ultra Sensitive Waschgel.
Според описанието: За чувствителна кожа. Почиства и премахва остатъци от грим. Не изсушава кожата. Съдържа натурален бизабопол и провитамин B5. Не съдържа парфюм, парабени и оцветители. Дерматологично тестван, хипоалергенен продукт препоръчан от Германската асоциация за алергии и астма. Веган.
Продуктът е в тубичка с пластмасова капачка. Удобна е за използване. Но, при пренасяне в багаж се разтича, затова много внимавам, ако го взимам при пътувания. Количеството е 150мл. Стига за доста дълго време. Ароматът е свеж и едва доловим. Консистенцията е гелообразна. Гелът е прозрачен, без цвят.



Ефект: Нанасям гела на мокро лице и разтърквам внимателно. Продуктът се разпенва достатъчно. Не дразни, не люти, не щипе. Използвам го и за премахване на грим. Справя се идеално дори с такъв на очите. Често го ползвам и с четка за почистване на лице. Сработват се идеално. Не пресушава кожата. Напротив. Оставя усещане за мека, гладка и чиста кожа. Това е много важно, тъй като в момента прилагам система от пилинги, които правят кожата по-суха и чувствителна(за тях ще ви разкажа и покажа резултати по-нататък). Съответно ежедневното почистване трябва да е максимално нежно и щадящо за лицето.

Много съм доволна от продукта. Със сигурност ще го купя отново.

Състав: Aqua, Glycerin, Cocoamidopropyl Hydroxysultaine, Methylpropanediol, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Panthenol, Bisabolol, SodiumCocoamphoacetate, Polyglyceryl-4 Caprate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glyceryl Caprylate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol.

Няма коментари:

Публикуване на коментар