четвъртък, 21 март 2019 г.

I Heart Revolution Chocolate Vault Part I (Lipglosses)

Salted caramel, Chocolate cherry, Praline


Ако следите публикациите ми във Facebook, може би знаете, че преди известно време се сдобих с голяма кутия козметика от I Heart Revolution - Chocolate Vault. Тъй като тя съдържа доста неща ще ви разкажа за тях в няколко публикации.


Днес ще ви покажа гланцовете от кутията. Те са 3 цвята. Всеки с номер и име.


Опаковките им са стандартни. Продълговати, с апликатор. Затварят се плътно и не се разтичат при пренасяне. Апликаторите са класически. Леко пухкави, скосени в предната част. Удобни са за прецизно нанасяне. Количеството е по 2,5мл на гланц, въпреки че самите опаковки създават илюзия за доста повече продукт. Като консистенция са по-гъсти и плътни. Леко лепкави. 
01 Salted caramel - Цветът е класически нюд, с кафяв подтон. Много ми допада за моя цвят на кожата. За мой ужас мирише на карамел (не обичам карамел). За радост, ароматът се задържа само докато гланцът се нанася на устните.
02 Chocolate cherry - Тъмно червен, винен нюанс, ухаеш на череши с шоколад. Цветът не се нанася равномерно по устните.  Необходимо е прецизна работа и няколко наслагвания, за да се постигне пълно покритие.
03 Praline - Отново нюд нюанс, но с розов подтон. И този цвят стои много добре на цветът на кожата ми. Гланцът мирише на сладко.




Усещането, което оставят на устните е комфорт и мекота. Устните изглеждат бляскави и сочни.
Колкото и да ми харесват цветовете, защото рядко човек открива перфектния нюанс нюд, гланцовете имат два големи недостатъка. Първият е, че се разтичат по ръба на устните. Това става 10-15мин след като са нанесени. И докато при светлите цветове не се забелязва толкова, гледката при Chocolate cherry не е никак приятна. Тъмно червен цвят разтечен по всяка една гънка по ръба на устните. Вторият минус на продуктите е издръжливостта. Без пиене на течности максимумът за задържане на устните е 1 час. 

Използвам по-често нюд нюансите, а Chocolate cherry само, когато искам да подчертая със съвсем малко блясък тъмно матово червило.

Няма коментари:

Публикуване на коментар