събота, 30 март 2019 г.

Avon True Ultra Volume Lash Magnify Mascara

Ултра обем


Въпреки, че имам своите фаворити сред спиралите не спирам да изпробвам нови и да търся нещо по-добро и качествено. Един от новите продукти, на които възлагах надежди е Avon True Ultra Volume Lash Magnify.
Според описанието: Ултра ефект изумителни мигли. Без размазване. Без ронене. Водоустойчива. Иновативният комплекс  Smartfibre осигурява 3 ползи:
- Ултра обем: различно оформени фибри обвиват всяка мигла за обем и дължина през целия ден.
- Ултра мултиплициращ ефект: формулата запълва празнините незабавно, създавайки впечатление за повече мигли.
- Ултра плътност: увеличава плътността на миглите с до 100%. 
Четката с форма на бадем повдига миглите, разпределяйки формулата от корена. (източник: avon.bg)
Спиралата е в черна опаковка, със златисти надписи. Количеството туш е 10мл. Четката е обемна, но бързо се свиква с нея. Косъмчета ѝ са дълги и леко жилави. Това помага за по-лесно разресване и отделяне на миглите една от друга. Цветът е наситено черен. Консистенцията първоначално беше доста течна, но след 10-ина дни бе достатъчно подходяща за употреба. Фибрите се виждат, но с тяхното нанасяне и разположение по миглите трябва да се внимава. Спиралата не се размазва, издръжлива е. Почистването на продукта е лесно - с гел и/или мицеларна вода. Дори и само с вода започва леко да се разтваря, поради което не мисля, че може да се причисли към графата "водоустойчива".



Ефект: Отначало спиралата беше доста течна и не създаваше никакъв обем на миглите. Що се отнася до допълнителните фибри - не ми допадат. Често се случва да не застанат в подходяща посока на миглите, да се закрепят на върха, при което миглата изглежда пречупена. Понякога по 1-2 фибри падат под окото, което не е приятна гледка, особено когато залепнат за фон дьо тена. Спиралата създава лек обем и малко удължаване на миглите, но не бих казала, че ефекта е "Уау". След едва 3-седмична употреба тушът се сгъсти доста и не се нанася равномерно и гладко по миглите. 

За жалост, това е поредната спирала, която не бих купила отново.

Няма коментари:

Публикуване на коментар