вторник, 23 април 2019 г.

Sea Stars Vision 35+

Подмладяващ дневен крем


Може би знаете, че БАН разработват козметични продукти. Въпреки, че все още нямам 35 години използвах кремът им предназначен за над тази възраст от серията Vision.
Според описанието: Регенериращ и хидратиращ дневен крем с мощно антиоксидантно действие, предотвратява стареенето на кожата. Resistem заздравява и стимулира естествената регенерация на стволовите клетки на кожата, защитава кожата от стареене, заглажда съществуващите и предотвратява появата на нови бръчки, предотвратява пигментацията и зачервяванията и уеднаквява цвета на кожата, успокоява я и повишава естествения ѝ блясък. Екстрактът от пъпки на топола забавя стареенето и подмладява, регенерира, хидратира и успокоява кожата, защитава я от външни фактори. Комбинацията от растителни масла и D-пантенол подхранва и повишава жизнеността и еластичността на кожата. Без парабени и без оцветители. Активни съставки: Resistem Екстракт от растителни стволови клетки от Globularia Cordifolia, екстракт от пъпки от топола, Кокосово масло, Арганово масло, Масло от макадамия, D-пантенол, UVA+UVB филтър, Витамин Е.



Продуктът е в картонена, зелена опаковка. Дизайнът ѝ е изчистен. На нея е поместена пълна информация за действието на крема и състава. Има и допълнителна малка листовка с информация за всяка активна съставка. Кремът е в продълговат флакон с помпичка. Това позволява изваждане на необходимото количество без кремът да се замърсява. Една помпичка е достатъчна за цялото лице и шия. Количеството продукт е 50мл. Ароматът е лек и свеж. Не се усеща за дълго време на кожата. Консистенцията на продукта е полупрозрачен бял гел.
Ефект: Нанесен на лицето първоначално създава леко лепкаво усещане, но бързо попива.  Кремът влияе добре на кожата ми. Не запушва пори, не създава усещане за тежест и филм върху лицето. Оставя кожата мека и подхранена. Изчаквам 10-15мин преди да нанеса фон дьо тен. Не влияе върху издръжливостта на грима, чудесна основа е.

Според мен, кремът е подходящ за нормална до леко суха кожа. За много суха ще бъде недостатъчен, а за мазна ще е тежък. 

Състав: Aqua, Glycerin, Populus Alba Bud Extract, Globularia Cordifolia Callus Culture Extract, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Benzophenone-4, Argania Spinosa Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, BHT, Parfum, Butylphenyl Methylpropional. 

*Мнението е на база използване на продукта в продължение на повече от 8 седмици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар