сряда, 21 август 2019 г.

Inglot LipSatin Lipstics

304 и 322


При последната ни екскурзия в чужбина се натъкнах на магазин Inglot и естествено се изкуших. Реших да пробвам червилата им. Купих общо 3бр, но първо ще ви покажа 304 и 322 от серията LipSatin.
Според описанието: Кремообразната и мека формула осигурява перфектно покритие и омекотява деликатните ви устни, оставяйки ги с усещането за подхранване и регенерация. Богат на емолиенти и специални пигменти LipStain се фокусира върху сатенено-кадифеното покритие и прави устните ви да изглеждат по-пълни и с ясен контур. Витамин Е, черешово семе, арган, кайсиеви семена и кокосови масла изглаждат устните ви и подобряват тяхната еластичност и влага, предпазват от външни фактори. (източник: inglotcosmetics.com)
Червилата бяха в картонени опаковки - черни с изчистени бели надписи. Гилзите им също са с доста изчистен дизайн. Черни и лъскави, приятни за окото. Затварят се плавно и плътно. Количеството е по 4,5гр на червило. Ароматът е сладникав, но приятен. Консистенцията на червилата е доста суха. Червилата са с матов финиш.
Цветове:
304 - Ярко, наситено розово. Цвят, който не може да остане незабелязан. 
322 - Тъмно червено с кафеникав оттенък. Нюанс, подходящ за по-хладните месеци.




Поради сухата консистенция червилата се нанасят по-трудно, освен това и неравномерно. Необходимо е да се повтаря и поправя на места, за да се постигне плътен и равномерен цвят. Доста изсушават устните и подчертават всяка гънка и неравност по тях. Издръжливостта им не е от най-впечатляващите. След 5-6 часа леко избледняват, а след хапване за обяд остават само по ръба на устните. Най-неприятното в случая е, че се изтриват неравномерно, на парцали. Това не е особено приятна гледка при ярки нюанси. Пробвах и първо да нанеса балсам на устните, но тогава червилата стават по-нетрайни.

Въпреки примамливото описание и популярността на марката, за мен има по-добри червила на пазара, на много по-добра цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар