четвъртък, 29 август 2019 г.

Catrice Glam & Doll Boost Lash Growth Volume Mascara

Обем и подхранване


След като изпробвах две спирали на Catrice от серията Glam & Doll (Blackest False Lashes и Sculpt Volume Definition) те се превърнаха в мои фаворити. При избора на спирала веднага се загледах за нови попълнения в серията. Този път се спрях на Boost Lash Growth Volume.
Според описанието: Спирала 2в1 с първокласна съставка за растеж на миглите. При ежедневно нанасяне миглите стават по-дълги и по-плътни. Незабавен ефект: Ултра черна спирала за драматичен обем и ефектна дължина - веднага след нанасяне. 90% потвърждение: по-дълги и тъмни мигли без размазване (Потребителски тест с 30 жени). Дългосрочен ефект: Максимално естествени мигли - с времето активната съставка прави миглите по-дълги, по-плътни и по-силни. По-плътни мигли след 6 седмици: 2 пъти по-бърз растеж на миглите и 54% повече обем без спирала (Клинично проучване с 30 жени, над 6 седмици, при ежедневна употреба).
Спиралата е поставена в холограмна, картонена обвивка. Опаковката й е сива. Количеството продукт, за разлика от други спирали от серията, които съм ползвала, е 8мл. Четката е силиконова. Отначало ми се стори доста малка и къса. Но, е изключително удобна. Зъбчетата ѝ са достатъчно гъсти и остри, за да разделят миглите една от друга. При изваждане на върха на четката има доста туш, но го обирам по гърлото на спиралата. Цветът на туша е черен. Консистенцията е достатъчно добра още при първо използване да се постигне максимален ефект, а не да се чака дни, за да се разработи спиралата.



Ефект: Страхотен обем и разделяне на миглите с едно нанасяне. За по-драматичен ефект поставям два слоя от спиралата. Четката разделя и подрежда добре миглите. Леко ги извива. Малко по-трудно ми е за употреба на долните мигли, но бързо се свиква. Тушът не се размазва дори и след 10 часа. Подхранване и удължаване на естествените мигли не съм забелязала, дори и след дългосрочна употреба. Това не ме притеснява, тъй като не търся грижа за миглите при избор на спирала.

Отново добро попадение от Catrice Glam & Doll. Задължително ще следя и пробвам и други спирали от серията. Високо качество на достъпна цена - заслужават си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар