събота, 21 юли 2018 г.

Catrice Glam & Doll Sculpt Volume Definition Mascara

Склуптуриране и обем


След като ви разказах за една от спиралите на Catrice - Glam & Doll Blackest False Lashes, реших да пробвам и друга от серията Glam & Doll. Тъй като не харесвам водоустойчиви, исках да е със силиконова четка и търсех основно обем, бързо избрах Glam & Doll Sculpt Volume & Definiton.
Според описанието: Спирала за мигли с наситено черна текстура. За перфектно дефинирани мигли. Oбем плюс извиване без слепване. Веган. 
Спиралата е със светло розова опаковка. Количеството туш е 9,5мл. Четката е силиконова, леко тумбеста в средата. Косъмчета й са сравнително къси, но това не пречи на употребата на продукта. Цветът на туша е черен. Достатъчно тъмен и наситен цвят. Консистенцията му е идеална, още при първото използване - нито прекалено течна, нито твърде суха.



Ефект: Нанесена на един слой спиралата придава добър обем на миглите, леко ги извива. С два слоя миглите стават по-драматични и още малко по-обемни. Четката е удобна, много добре разделя и подрежда миглите. Тушът не се рони в течение на деня, не се размазва. Спиралата се отстранява лесно. За целта използвам гел или олио за лице, след това минавам с тампон, напоен с мицеларна вода.

За мен Glam & Doll Sculpt Volume & Definiton е поредната страхотна спирала на Catrice. Цената е повече от приемлива и напълно си заслужава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар