петък, 10 август 2018 г.

Avon Nude Vibes, Roseberry Red И Berry Nice

Нови попълнения в матовите червила


Avon попълни две от колекциите си червила с нови цветове и тъй като са ми от любимите побързах да се сдобия с два цвята.

Nude Vibes


Преди доста време ви бях разказала за колекцията Avon Mark Liquid Lip Lacquer Matte. В последния каталог Avon представи два нови цвята. На снимка харесах Nude Vibes.
Консистенцията е като на другите червила от Mark Liquid Lip Lacquer Matte, като нежен, гъст мус. Ароматът е сладникав, но не се задържа на устните. Количеството отново е 7мл. Четката е леко сплескана, но и леко пухкава. Възлагах големи надежди на това червило за интересен нюд цвят с добро качество като други от серията. Разочарование. Цветът е розово-телесен нюд. Нанесен на устните при мен избива повече розовото, което прави червилото доста светло и неподходящо за моята кожа. Но, разочарованието ми произлиза от друго. Червилото не се нанася равномерно и плътно. Необходими са няколко слоя за пълно покритие. Освен това, малко след като е нанесено започва да става на парцали. Гледката не е никак приятна. Това налага непрекъснато следене в огледалото дали устните изглеждат добре, а и усещането за малки парченца по тях не е комфортно. Поради тази причина не мога да дам и конкретен отговор за издръжливостта. При постоянна необходимост от поправки за каква издръжливост говорим?

Roseberry Red и Berry Nice


От друга страна е червило Roseberry Red. То е от серията True Colour Perfectly Matte. За нея също съм ви писала и е една от любимите ми на марката. Към червилото има и молив - True Colour Glimmersticks Berry Nice. Моливите за устни на Avon също са страхотни. Но, да се върнем първо на червилото. Гилзата му е матова, а количеството е 3,6гр. Ароматът е приятен и едва доловим. Консистенцията е чудесна - червилото се нанася на устните като масло. С едно минаване се постига пълно покритие. Продуктът почти не се усеща на устните и не оставя усещане за сухота. Цветът е прекрасен - много тъмно розово, почти червено. Доста издръжлив. Нанесен в 9:30ч, до обяд не беше мръднал. При хапване се изтрива леко, но едно подновяване през деня не е проблем. 
Моливът също е добър. Автоматичен, с леко завъртане се показва достатъчно от сърцевината. Мек, лесно пишещ. Цветът му е идеален за червилото Roseberry Red. Ако се затруднявате при нанасянето на по-тъмно и ярко червило, задължително вземете и молив.


В една серия червила може да има и добри и лоши цветове. Важното е да улучим правилните и да ги носим с удоволствие. А аз усещам, че Roseberry Red и прилежащия му молив Berry Nice няма да "слязат" скоро от устните ми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар