четвъртък, 12 септември 2019 г.

Giveaway 09.2019г. Какво Може Да Спечелите

Raphael Rosalee Perfect Love Peony №56

По традиция всяка година за рождения ден на блога правя игра с подаръци. Този път доста дълго избирах каква да бъде наградата. Реших да заложа на друга част от грижите за женската красота, а именно грижа за тялото. Избрах комплект с 4 продукта, тъй като блогът става на 4 години. Те са с аромат на божур в красива кошничка, украсена с висулка сърчице. Ето какво представлява всеки един от тях.
Душ гел




Продуктът е в пластмасово, прозрачно шише с винтова капачка. Леко е стеснено в по-долната част, което позволява по-лесен захват при употреба. Има защитно фолио на гърлото на бутилката. За жалост няма дозатор, но като се внимава се ползва без проблем. Количеството душ гел е 240мл. Цветът е много светло розов, прозрачен. Ароматът е доста силен на божур. Не се задържа за дълго на кожата. При употреба се пени малко. Отмива се лесно. Почиства добре и оставя усещане за свежест.
Скраб за тяло
 



Скрабът за тяло е в аналогично шише на душ гела. Количеството отново е 240мл. Цветът също е много светло розов, но с малки бели скраб частички. Те са сравнително щадящи и нежни към кожата. Ароматът, разбира се, е отново на божур. След употреба кожата се усеща мека.

Лосион за тяло


Лосионът е в бяла тубичка. Както и при другите продукти и на гърлото на тубичката имаше защитно фолио. Количеството продукт е 200мл. Цветът е бял. Уханието, като допълнение на другите продукти е на божур. Консистенцията му не е много гъста, разнася се лесно върху кожата. При нанасяне се образува бял филм, който много бързо попива в кожата. Лосионът омекотява добре кожата. Не лепне и не оставя мазно усещане.

Спрей за тяло


Спреят за тяло е в шише с пулверизатор. Количеството е 120мл. Цветът е бледо розов. Ароматът, разбира се, е на божур. Уханието се задържа за 2-3 часа върху дрехи и кожа.

Допълнителни продукти


Четирите продукта са поставени в симпатична розова кошничка, която можете да използвате след това. Към панделката е прикрепено прозрачно сърчице, което може да прикрепите като висулка за някое украшение.

*Може да се включите в играта ТУК

*Продуктите на снимките съм използвала. Победителят ще получи изцяло нов, запечатан и неизползван комплект.
*Подаръчният сет е закупен със собствени средства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар