четвъртък, 21 април 2016 г.

Chanel 82 Reflex

 Лукс и класа


Първата асоциация, която правя, когато чуя Chanel е лукс, изисканост, класа. Всеки един техен продукт, до който съм се докосвала излъчва именно това - класа.
От дълго време исках ружа Reflex и бях изключително щастлива, когато го получих и бе вече в ръцете ми.
Продуктът е в картонена черна опаковка със златен кант. Освен това, кутийката с ружа е поставена и в черен пауч с щамповано лого на нея. Самата кутийка е черна с бяло лого на Chanel на горната част. Отварянето и затварянето е само с едно щракване. От вътрешната страна има огледало. Към продукта има малка четчица за руж. Лично на мен ми се стори доста твърда и отнемаща голямо количество продукт, затова не я използвам. Ружът е покрит с пластмасово предпазващо капаче, отново с логото на Chanel на него.




Стига толкова за опаковките, от основно значение е продуктът. Количеството продукт е 4гр. С отварянето на ружа ме лъхна прекрасен аромат на рози. Нежен, ефирен и запленяващ. 
Цветът е идеално съчетание между прасковено и корал. На слънце се показват хиляди златни частички. Нанесен на лицето придава свежест. Допълва се чудесно със светлата ми кожа. Нанасям с мека четка. Топвам съвсем леко в ружа, а след това нанасям на лицето. Ружът е достатъчно силно пигментиран, поради това е нужно съвсем малко количество за постигне на желания резултат. Няма излишно разпрашаване и разхищаване на продукт.
Издръжливостта му отговаря на високото ниво, на което се намира козметиката. Ружът не мърда по цял ден. Нанесен сутринта в 10ч., вечерта е почти без промяна.




Усещането, което носи всяко използване на продукта е прекрасно. Ружът е невероятен и си заслужава всяка стотинка.

4 коментара:

  1. Изглежда прекрасно! Честито и да си го ползваш със здраве!

    ОтговорИзтриване
  2. Оо, цветът е страхотен! Много ти отива. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Красотата на цвета трудно може да се улови на снимка - уникален е!

      Изтриване