събота, 18 юни 2016 г.

AVON Planet Spa Oriental Radiance

Балансиращ почистващ продукт за лице с бял чай


Доста отрицателни ревюта написах за продукти на Avon. Но, като всяка марка и тя има добри попадения. Едно от тях използвам всеки ден, вече в продължение на 4 седмици. Това е балансиращ почистващ продукт за лице с екстракт от бял чай. Според описанието почиства, освежава и балансира кожата.
В интерес на истината, купих го почти на шега. Примамена от ниската цена (промоция, естествено) и любопитството ми да опитам нещо ново. 
Опаковката му е непрозрачна, в цвят екрю. Има помпичка, която е изключително удобна. С едно натискане получавам достатъчно продукт за цялото лице.
Продуктът е под формата на прозрачен гел, количеството е 150мл. Ароматът е лек. Ухае свежо. При нанасяне на влажно лице и леко разтъркване се разпенва веднага. Отмива се лесно с вода.


Първоначално се опасявах да не ми пресушава кожата. Все пак на опаковката не е упоменато за какъв тип кожа е. А, и както съм споменала не веднъж, понякога имам по-сухи участъци на лицето. През лятото Т-зоната ми се омазнява малко повече. След измиване с гела кожата ми става свежа и чиста, без излишен себум. Не я усещам опъната и суха, а много мека и приятна на допир. Веднага след това слагам крем за лице. Използвам гела всяка сутрин вече няколко седмици. Не използвам продукта за почистване на грим, тъй като трябва да се избягва контакт с очите, а и не мисля, че е подходящ.

Според мен гелът е добра грижа за почистване на лицето от еждневните замърсявания. Добра идея за нормална кожа и омазняваща се Т-зона, особено сега, през летните месеци. За суха кожа, не би бил достатъчно щадящ.

Състав: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Lauramidopropyl Betaine, Cocamide Mea, PPG-12-Butenth-16, Parfum, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Disodium Edta, Benzophenone-4, Polyquaternium-2, Camellia Sinensis Extract, Phenoxyethanol, Caramel

*Мнението е на база използване на продукта в продължение на 4 седмици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар