сряда, 29 юни 2016 г.

DM Beauty Academy

Останалите продукти от кутията


Това е една доста позакъсняла публикация. Но, бях обещала да я направя, а и смятам, че е редно да получите информация и за останалите продукти, които получих в кутията на DM Beauty Academy.

Спирала All in one - Цвета на туша е черен. Нанасянето му става изключително лесно, благодарение на четката. Специфичната й леко извита форма разделя и подрежда всяка мигла. Гърлото на отвора отнема излишното количество туш, за да  изглеждат миглите максимално естествени. Придава дължина и лек обем. С нея трудно бихте постигнали драматични кукленски мигли, но е идеален избор за ежедневието. Според описанието е подходяща и за хора с контактни лещи. Количеството туш е 12мл. Има специфичен аромат, но го отдавам на факта, че е натурален продукт (има съответния печат). Използвам вече доста дълго време спиралата, до сега не съм имала проблеми с издръжливостта. Дори в големите жеги не се размазва. Отстранява се лесно.



Сенки за очи Lidschatten Quattro 49 Just Nudes - Комбинация от 4 сатенени цвята за подчертаване на очите. Цветовете са леки и ненатрапчиви. Подходящи за ежедневен, семпъл грим в натуралната гама. Също така, могат да се използват за озаряване под веждата или в ъгълчето на окото, като чудесно допълнение към вечерен, тъмен грим. Опаковката е изчистена и достатъчно стабилна. Към сенките има и апликатор. Сенките имат печат NaTrue и Vegan. С подходяща основа ми издържат без проблем цял ден. Леко се разпрашават.




Гланц за устни Miximize Effect 50 Nude Secret - Гланцът е с удобен, скосен апликатор, който позволява лесно и прецизно нанасяне на продукта. Количеството е 10,5мл. Според описанието е без съдържанието на синтетични консерванти. Има печат NaTrue. Сложен самостоятелно дава лек цвят и интензивен блясък на устните. Нанесен върху червило създава акцент и сочност. Гланцът е дълготраен, не лепне и придава мекота на устните.




Фон дьо тен Cover & Stay Make-up 20 Sienna - Фон дьо тенът е в тубичка, количеството е 30мл. Има печат Vegan, съответно го има и специфичния странен аромат. Това не ме притеснява, тъй като не се задържа за дълго време. Фон дьо тенът е с плътно покритие. Прикрива всички зачервявания, пъпки и петънца. Нанася се лесно и бързо. Не изсушава кожата. За съжаление, цветът се оказа тъмен за мен, но след лятната почивка ще влезе в употреба.


Фон дьо тен Cover & Care Make-up 40 Soft Gold - Както и другия фон дьо тен на Alverde, и този е 30мл., с печат Vegan. Но, освен това, е и без синтетични консерванти и с печат NaTrue. Опаковката му е с помпичка, което на мен ми допада повече. Самата помпичка избутва фон дьо тена нагоре, поради което дава възможност да се използва цялото количество продукт, без да остава по ръбовете на шишенцето. Фон дьо тенът е с леко покритие и приятна консистенция. Нанесен на кожата не се усеща. Подходящ за сухи кожи, тъй като дава усещане за мекота и овлажняване. Позволява на кожата да диша.


  
Печат NaTrue
Печат Vegan













Като цяло харесвам продуктите на Alverde. Допада ми идеята за по-натурални и изчистени продукти. Все пак е важно какво слагаме на кожата си във всеки един момент.

Ревюта на другите продукти от кутията:
Alverde Kajal Eyeliner 01 Schwarz
Alverde Naturkosmetik Компактна пудра 030 Beige

Няма коментари:

Публикуване на коментар