четвъртък, 16 февруари 2017 г.

Balea Крем За Тяло И Балсам За Устни

С масло от ший и арганово масло


Днес ще ви покажа два продукта на Balea. Различни са като приложение, но тъй като са от една серия реших да ви ги покажа заедно. Серията е с масло от ший и арганово масло, а продуктите - крем за тяло и балсам за устни.
Първо купих крема за тяло. Според описанието: Крем за тяло с масло от ший. За суха кожа. Съдържа арганово масло и витамин Е.Предпазва от изсушаване и подобрява еластичността на кожата.
Опаковката на крема е кръгла, пластмасова, с винтова капачка. В наситено лилаво и бяло. Кутията, не е от най-твърдите и лесно се огъва, но това не ме притеснява. Количеството продукт е 500мл.



Цветът на крема е много светло бежов. Ароматът му е приятен и ненатрапчив. Не се задържа за дълго на кожата. След 2-3 часа няма поен от него. Като консистенция кремът е доста рядък. Попива бързо, без да оставя мазен филм на кожата. Подхранва добре. Но, не мисля, че е подходящ за много суха кожа. Не би се справил със силна дехидратация.
След положителното ми мнение за крема за тяло реших да купя и балсама за устни. Според описанието: За сухи устни. Съдържа масло от ший и арганово масло, пчелен восък. Опаковката му е картонена, а самият балсам е в пластмасова гилза. Отново цветовете им са бяло и лилаво. Затваря се плътно с едно щракване.Количеството е 4,8гр.



Цветът на балсама беше доста изненадващ за мен. Оранжево-жълт?! Не ми допадна. Ароматът е почти същия като на крема. Не е силен и не го усещам върху устните. Консистенцията му е твърда, но лесно се нанася. Балсамът оставя моментно комфортно усещане. Но, не усетих никакво подхранване. Последните дни устните ми не са в най-добрата си форма - доста сухи и леко напукани. Балсамът не успя да се справи с тях. Според мен е подходящ, при необходимост от омекотяване на устните. Например, под много сухи червила. Но, не би се справил с предпазване или възстановяване на напукани устни.

Кремът за тяло е добър избор, бих повторила покупката. Освен това и цената му е ниска и изкушаваща. Не бих купила отново балсама за устни. Не си заслужава.

Състав на крема за тяло: Aqua, Glycerin, Gluceryl Stearate SE, Cocos Nucifera Oil, Ethylhexyl Stearate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Argania Spinosa Kernel Oil, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Parfum, Mica, Ethylhexylglycerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, CI 77891, CI 77491.

Състав на балсама за устни: Ethylhexyl Stearate, Ricinus Communis Seed Oil, Synthetic Bees Wax, Hydrogenated Palm Oil, Cera Alba, Candelilla Cera, Butyrospermum Parkii Butter,Argania Spinosa Kernel Oil, Aroma, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic/Capric, Triglyceride, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, CI 40800, CI 75470.

Няма коментари:

Публикуване на коментар