четвъртък, 2 февруари 2017 г.

Catrice Pulse Of Purism

C01 Pure Hibiscocoon


Много се зарадвах, когато разбрах, че Catrice са пуснали в продажба новата си лимитирана колекция Pulse Of Purism. На другия ден бях в дрогерия Лили, за да я разгледам. Колекцията има интересни продукти. Но, не се колебах - веднага харесах червилото.
Червилото е в златиста опаковка. Стилна и елегантна, създава усещане за скъп продукт. Затваря се лесно и плътно с едно щракване. Количеството продукт е 3.5гр. Усещам много слаб типичен аромат. Текстурата му е много мека. Червилото е също толкова впечатляващо, колкото и опаковката му. Съставено е от два цвята - бляскава златиста сърцевина, обвита в корал. При използване двата цвята се смесват. 
 
 
Покритието е гланцово. При нанасяне на един слой се създава съвсем лек прасковен блясък на устните. При два и повече слоя се превръща в прекрасен корал. Нанесено на устните създава усещане за мекота. Не изсушава устните. Трайността му е доста добра, като се има предвид, че самата му консистенция е мазна. Нанесено в 13ч. след пиене на вода и кафе в 17ч. все още имах от него по устните. С намалена интензивност, но поне се изтрива равномерно. 
 


Мисля, че червилото е чудесно попадение за пролетно-летния сезон. Обичам, когато продуктите са с изпипана визия и създават удоволствие дори само при разглеждане.

Преди няколко дни имах рожден ден реших да организирам един малък Giveaway за вас. Може да участвате в играта ТУК и да спечелите точно това червило! Успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар