петък, 20 април 2018 г.

Maybelline Super Stay 24H Full Coverage Foundation

21 Nude beige


След като ви разказах за червилата Super Stay Matte Ink на Maybelline реших да купя и фон дьо тена от серията. Водена от издръжливостта на червилата възлагах изключително големи надежди на Super Stay 24H Full Coverage.
Фон дьо тенът е в стъклено шише с удобна помпичка. Количеството продукт е стандартно - 30мл. Ароматът е химичен, не е дразнещ и натрапчив. Консистенцията на продукта е течна, но сравнително гъста. Финишът е матов, с доста пудрен завършек. Според мен е подходящ за мазни и комбинирани кожи. На сухите ще подчертае всеки един недостатък. Покривността е доста добра. Една помпичка ми е напълно достатъчна за цялото лице. Позволява и наслагване.




Цветът, който избрах  е 21 nude beige. За съжаление, светлината в магазина ме заблуди. Оказа се малко тъмен за моята кожа, освен това е и доста оранжавеещ. Когато го използвам го смесвам с изсветляващи капки. В момента съм се спряла на Catrice Prime & Fine Makeup Transformer Drops.
Издръжливостта е около 7-8 часа без промяна. След това започват да лъсват определени зони и да се показват несъвършенства.

Като цяло Maybelline Super Stay 24H Full Coverage е качествен фон дьо тен. За жалост цветовете са доста ограничени  и тъмни. Поради това едва ли ще повторя покупката.



Няма коментари:

Публикуване на коментар