сряда, 11 април 2018 г.

Carmex Keep And Carry Bag

4 балсама за устни на едно място

Имам много балсами за устни (около 15), но не можах да устоя да пробвам не един, а цели 4 вида на Carmex. В Keep And Carry Bag има различни продукти за грижа за устните, сред които всеки може да открие предпочитан и удобен. Възможността ми бе предоставена от Parfimo.bg - страхотен сайт за маркова козметика и парфюми онлайн.
Кутийката, в която са поставени балсамите, е в традиционното съчетание на марката в жълт и червен цвят. Формата й е на малка чантичка. Много симпатична, тя е чудесен избор за подарък или за лична глезотийка и разнообразие при грижата за деликатната кожа на устните. Ще разкажа за всеки балсам поотделно. Те си приличат, но са доста различни един от друг.

Classic 


Изчистено бурканче с жълта капачка. Количеството продукт е 7,5гр. Цветът на балсама е бледо жълт. Не харесвам ароматът му - мирише ми на лекарство. Но, грижата му за устните е много добра. Нанесен го усещам по-плътен, за дълбока хидратация. Съдържа ментол, поради което веднага охлажда. Използвам го основно, когато устните ми са много сухи или под матово червило. Тъй като не ми е приятно да бъркам в него с пръсти рядко го нося в чантата си.

Charry


Любимият ми балсам от комплекта. Той е в тубичка, което прави нанасянето му лесно. Количеството е 10гр. Цветът на балсама е много бледо жълто. Има SPF 15 и страхотен аромат на череши. Обожавам череши и направо съм пристрастена към този балсам. Нанесен на устните веднага ги охлажда, поради наличието на ментол. Усещането е приятно на свежест и грижа за деликатната кожа в тази зона.

Vanilla 


Този балсам е под формата на стик, със SPF 15. Количеството продукт е 4,25гр. Както подсказва името е  с аромат на ванилия. Цветът му също е доста светло жълто. Нанася се меко на устните. Усещането е за комфорт и мекота. И при него има охлаждане на кожата с полъх на мента. 

Moisture Plus Pink 



И този балсам е под формата на стик, количеството е 2гр. Единствен от четирите е с забележим цвят на устните - бледо розов. Нанесен на устните стои като лек гланц. Леко е сладникав, поради което не се задържа за дълго - бързо го изяждам. От него не усетих подхранване и хидратация. По-скоро добро предпазване и мекота.

Комплектът е чудесна възможност да се пробват различни балсами на Carmex. Качеството им е добро, консистенцията също, не лепнат. Със сигурност ще повторя балсама  с аромат на череши.

*Ревюто е формирано изцяло на база лични впечатления от продукта.
*Продуктът е предоставен за тест от Parfimo.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар