петък, 27 април 2018 г.

L'oreal Elseve Total Repair 5 Low 3in1

Шампоан за суха и увредена коса


Веднага щом видях рекламата на Elseve Total Repair 5 Low 3in1 имах желание да го купя. Идеята само с един продукт да полагам всички грижи за косата ме привлече като магнит. Колебаех се кой вариант да избера, тъй като марката предлага 3 вида - за суха и увредена, за суха и боядисана и за много суха коса. Не боядисвам косата си, в момента не е много суха, така че се спрях на шампоана за увредена коса.
Според описанието:  Elseve Total Repair 5 Low 3in1 е безсулфатен шампоан, който е създаден за меко почистване на косата, улесняване на разресването и интензивно възстановяване. Шампоанът съчетава 3 действия в един продукт - на шампоан, балсам и грижа. Формулата без сулфати не се разпенва, не изсушава косъма и не го уврежда.
Продуктът е в бяло, пластмасово шише с помпичка. Помпичката е удобна за дозиране на продукта. Количеството шампоан е 400мл. Първоначално ми се стори доста голямо, но според етикета се препоръчва употребата на 10-15 помпички, в зависимост от дължината на косата. С моята гъста грива слагах по 15-17 помпички. Ароматът на шампоана е на парфюм. Приятен, но лично за мен доста силен и изкуствен. Консистенцията на продукта е крем, приятна и мека на допир. Цветът е перлено бял. 



Нанасям шампоана в корените и малко по дължините на косата. Странно е, тъй като не се пени. Въпреки това след измиване косата се усеща чиста и мека. Разресва се с една идея по-лесно. Минусът е, че се замърсява по-бързо, което налага миенето на косата да става по-често.

Като цяло продуктът не е лош. Подходящ е за хора, които нямат време да се занимават с глезотийки за косата си. Но, по-бързото омазняване ме отказва да купя шампоана отново.

Състав: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Coco-Betaine, Potato Starch Modified, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Polyquaternium-7, Calendula Officinalis Flower Extract, Limonene, Fumaric Acid, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum/Fragrance.

Няма коментари:

Публикуване на коментар