петък, 4 май 2018 г.

Здраве Акне Стоп Мицеларна Вода

За мазна и склонна към акне кожа


Един от продуктите за лице, който сменям постоянно и търся нови по-добри алтернативи е мицеларната вода. Тъй като кожата ми е склонна към образуване на пъпки с интерес взех мицеларната вода на Здраве Акне стоп.
Според описанието: Мицеларната вода Здраве Акне стоп осигурява ежедневна хигиена на мазната и склонна към акне кожа. Водата отстранява грима, нежно почиства себума, освежава и успокоява кожата. За лице и околоочен контур. Без парабени и оцветители. Хипоалергенен.
Продуктът е в прозрачно, пластмасово шише с помпичка. Количеството е доста голямо - 500мл. Това прави опаковката доста голяма и неудобна за път. За радост, производителите са помислили за това и продуктът се предлага и в малка разфасовка от 150мл. Аромат не усетих.


Не използвам мицеларна вода за почистване на цялостен грим. Първо използвам почистващо олио за лице Avon True Nutra Effects Miracle Glow. След това премахвам остатъците с мицеларна вода.  Слагам 3 помпички на един тампон. Те са ми напълно достатъчни. 
Мицеларната вода почиства добре, не лепне. Ако сложа малко повече от продукта на очите започва леко парене, което не е никак приятно. Но, с правилното дозиране на количеството избягвам този ефект. След употреба кожата е освежена без да я пресушава. Относно борбата с пъпките не съм усетила влияние на водата върху тях. Но, грижата за кожата трябва да е комплексна.

Определено мицеларната вода Здраве Акне стоп е добро попадение. Цената й е символична за количеството и си заслужава, дори само да се пробва.

Състав: Auqa, Glycerin, Polysorbate 20, Caprylyl/Capryl Glucoside, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Няма коментари:

Публикуване на коментар