петък, 8 юни 2018 г.

Glory Защитен Крем С Охлюв

За всеки тип кожа, с SPF30


Изборът на крем за лице е едно от най-трудните неща в козметиката. Използвам различни, сменям марки и консистенции. Този път ще ви покажа крем, от който започнах вече втора опаковка. Кремът е на марката Glory, предназначен е за професионална употреба и е с така популярния напоследък екстракт от охлюв.
Според описанието: Хипоалергичен, възстановяващ крем. Защитава от вредното действие на UV-A и UV-B лъчите, хидратира и подхранва, предпазва от нежелана пигментация. Успокоява, помага при акне и раздразнена кожа. Придава нежен, младежки вид на кожата.


Опаковката на крема не е нищо особено и впечатляващо - бяла, пластмасова. Може би, тъй като продуктът е предназначен за работа в козметични салони, не е обърнато специално внимание на привличаща окото опаковка. Но, това не ме притеснява, важно е съдържанието. Количеството продукт е 40гр. Ароматът е малко силен, но в никакъв случай неприятен и натрапчив. Цветът на крема е бял. Консистенцията не е прекалено гъста, но при допир в първия момент се усеща доста мазна.
Нанесен на лицето, първоначално продуктът се усеща мазен, дори леко лепкав. Но, попива сравнително бързо. Оставя кожата мека и приятна на допир. Хидратира добре, дори много сухи участъци. След доста упорита хрема успя бързо да възстанови кожата около носа ми, която беше много раздразнена и червена. Смея да твърдя, че предпазва добре (SPF30). Излизала съм в големите жеги само с крем, без грим и нямам зачервявания, причинени от силното слънце. Кремът не оказва влияние върху издръжливостта на грима ми, което е допълнителен плюс. Разбира се, необходимо е да изчакам достатъчно време между нанасянето му и поставянето на фон дьо тен и пудра. Според мен, кремът не е подходящ за много мазни кожи. Ще създаде усещане за лепкавост и лъскаво лице, тъй като не матира кожата.

Продуктът е един от любимите ми кремове за лице. Използвам вече втора опаковка и мисля да заложа на него през цялото лято.

Състав: Aqua, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate + PEG-Stearate, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii /Shea Butter/, Stearic Acid, Palm Oil Hydrogenated, Sorbitol, Ceteareth-25, Cyclomethicone, Isopropyl Myristate, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzyl Alcohol, Glycerine, Inula Viscose Extract, Parfum, Biosaccharide Gum-1, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Linoleic Acid, Ascorbyl Palmitate, Triethanolamine, Carbomer, Dimethicone, Talc, Liquid Snails Extract, Wheat Proten Hydrolysate, Polysorbate 20, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Lonone, Butylphenyl Methylpropinal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.

*Мнението е на база използване на продукта в продължение на повече 12 седмици.

3 коментара:

  1. 😊 От къде се сдобиваш с кремчето, благодаря?! 🌷

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей. Извинявай, че отговарям толкова късно.
    Взимам крема от Асти козметикс. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много са то волана прекрасен крем номер едно супер доволна 😍😍👍👍

    ОтговорИзтриване