петък, 19 юли 2019 г.

Avon True Подхранващо Олио За Устни

Blossom


Олио за устни. Звучи интересно, нали? Продукт, който изглеждаше доста примамлив в каталога на Avon и побързах да поръчам.
Според описанието: Придава деликатен цвят и блясък. Без мазен и лепкащ ефект. Незабавно увеличава хидратацията до 3 пъти след употреба. (източник: avon.bg).
Олиото за устни пристигна в картонена кутийка, която не запазих. Самото то е в пластмасова, прозрачна опаковка, през която се вижда наситения розов цвят. Продуктът се нанася с апликатор, който е удобен, леко скосен от двете страни. Количеството е едва 7мл. Ароматът е сладък, както и вкуса. Консистенцията, разбира се, е течна и гъста. Продуктът се предлага в два цвята - Blossom и Shimmering Petal. Избрах Blossom (Shimmering Petal е светлорозов), тъй като е цикламен и се надявах да придава цвят и на устните. Нанесен, обаче, цветът не се забелязва. 


Ефект: Нанесено на устните олиото се усеща точно като гланц за устни. Не лепне. Придава блясък на устните. Приятно изненадана останах от факта, че не се разтича по ръба на устните, а остава на мястото си. Трайността му не е голяма - след час няма помен от него. Но, устните се усещат меки и хидратирани.

Олиото за устни е приятна глезотийка, но едва ли ще повторя покупката. За подхранване предпочитам балсам или чист мед. А, вие, пробвали ли сте олио за устни?


Няма коментари:

Публикуване на коментар