сряда, 3 юли 2019 г.

Avon Extra lasting Lipstick

Vintage Pink


Както подсказва името на серията "Extra Lasting" очаквах червилото да е дълготрайно, с наситен цвят. Но, дали оправда очакванията ми.
Според описанието: Дарява устните с плътен и дълготраен цвят. С формула, която не се размазва. Хидратира и осигурява комфорт, благодарение на витамин Е и пшеничен протеин. Копринено, сатенен завършек. Остава върху устните до 8 часа. (източник: avon.bg)
Червилото е с червена, пластмасова опаковка. На капачето е поставен наспис "Extra lasting". Стандартна и практична. Затваря се с щракване. Количеството продукт е 3,6гр. Ароматът е характерен и неотличаващ се. Химичен. Консистенцията е мека, червилото се нанася с лекота, като масло. Цветът е наситено, тъмно розово със сатенен завършек. С един слой се получава само лек нюанс на цвета. С нанасянето на 2-3 слоя се постига пълно покритие. Приятен и лесно носим цвят. Подходящ за ежедневието. Би подхождал на доста цветове кожи и коси. 



Червилото е комфортно за носене. Не се усеща, не изсушава устните. Усеща се като балсам върху тях. Не се размазва извън контура. За жалост, издръжливостта не е 8 часа, а максимум 2. Като в края на втория час вече е останало само по ръба на устните. При хранене изчезва напълно.

Типично, стандартно червило от сериите на Avon. Усещане за грижа на балсам, съчетано с цвят. Червилото не ме впечатлява дотолкова, че да поръчам и други цветове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар