петък, 12 юли 2019 г.

I Heart Revolution Chocolate Vault Part II (Eyeshadow Palette Salted Caramel)

С ухание на шоколад


Преди доста време ви показах кутия с гримове, която си поръчах от I Heart Revolution. Разказах ви за част от нещата в нея. Но, исках да тествам палитрите за по-дълъг период от време, за да дам възможно най-реално и обективно мнение. Днес ще ви покажа небезизвестната Salted Caramel.




Палитрата е спрягана за двойник на популярната Semi-Sweet Chocolate Bar на Too Faced. Не притежавам въпросната палитра, затова ще пиша само за Salted Caramel. 
Опаковката е в популярната за марката форма на шоколад. В случая е с кафяв цвят, с разтапящ се карамел. От вътрешната страна на капака има огледало. Към сенките има и двоен апликатор, който аз не използвам. Количеството продукт е 22гр., разпределено между 16 цвята. Грамовете не са разпределени по равно, два от цветовете са в двоен размер. Ароматът на палитрата е шоколад. Точно така, както при Semi-sweet Chocolate Bar на Too Faced и I Heart Revolution са направили примамващ аромат.
Към палитрата има фолио, на което са изписани имената на цветовете. Разбира се, както всеки път, ще предам впечатленията ми за всеки един от тях.


Delicious - Светъл, телесен, матов цвят. Слива се почти перфектно с кожата ми. Идеален за база и за изравняване цвета на клепача. 
Tempt - Черен цвят, с едва забележими блещулки. Нанесен на клепача остава матов.
Heavenly - Светло розово-кафеникав цвят. Матов. Подходящ, както за сгъвката на клепача, така и за основа.
Drizzle - Матов, кафяв цвят. Харесва ми за сгъвката и за преливки.
Enjoy - Сиво-кафяв цвят с фини блясъци. Добър за затъмняване на грима.
Choc - Кафяв нюанс със златисти, блестящи частички.
Cake - Розов цвят с блестящи частички. Този цвят привлича погледа с отварянето на палитрата, но реално е ужасен. Няма плътност, покритие. Нанесен на клепача оставя единствено тук-там блестящи частици. Това е най-лошия цвят в палитрата. 
Perfect - Отново матов, кафяв цвят. Този път е леко сивеещ. 
Crunch - Блестящо синьо, с лек намек за тюркоаз. Това е другия цвят, който веднага се набива на очи. Той е прекрасен. Плътен, блестящ, покривен. Понякога с мокра четка правя само очна линия с него.
Sweet - Матов, оранжев нюанс. Хубав и покривен цвят. Добро качество.
Fudge - Блестящ, медено-златист цвят. 

Salted - Блестящ, кафяво-бронзов цвят. Уникално красив. Един от любимите ми от палитрата.
Candy - Матов, кафяв цвят. Използвам го за сгъвката на клепача при преливки. 
Caramel - Златист, блестящ нюанс. С много добра покривност.
Spoon - Блестящо, розово злато. Той също е сред любимците ми от палитрата. 
Yum! - Светло, златист цвят. Блясъкът му е много фин. Идеален за нанасяне във вътрешните ъгли на очите или под веждата.






С палитрата се работи изключително лесно. Цветовете не са  прашливи, преливат се без проблем. Издръжливостта им добра, минимум 9-10 часа. За целта винаги нанасям база за сенки. С тази палитра могат да се създават, както ежедневни, леки визии, така и по-тъмни и блестящи. 

Въпреки многото плюсове и любовта ми към кафявите нюанси, Salted Caramel не успя да се превърне в моя любима палитра. Някак не успя да ме грабне от пръв поглед. Съвсем скоро ще ви разкажа и за останалите палитри от кутията I Heart Revolution Chocolate Vault.

Няма коментари:

Публикуване на коментар